Om os

Hvordan fandt vi på navnet?

Wulffmorgenthaler består af os - Anders og Mikael! Anders hedder Morgenthaler til efternavn. Mikael hedder Wulff til efternavn.

Wulff er komiker og Morgenthaler er tegner og vi er bare vildt kreative, så vi fik den bragende fede idé at vores arbejde sammen skul le være under et navn, hvor vi koblede de to efternavne sammen til ét! Wulff … morgenthaler! Whoa!

Det er imponerende hvad vi kan finde på, tænker du, det kan vi mærke. Wulffmorgenthaler startede i 2001 med at lave daglige tegneseriestriber, i starten lavede vi dem bare på vores eget website, siden da spredte striberne sig ud til hele verden, og nu trykkes de i en masse lande og en masse aviser og websites over hele verden.

Siden har Wulffmorgenthaler også udgivet tusindvis af bøger, holdt julefrokoster, starter et alpaca-leasing selskab, lavet tv-shows, bagt et par kæmpestore kringler og lavet et par spillefilm.

Den perfekt gave-idé

Wulffmorgenthaler stopper aldrig. Her på siden kan du købe striber i lækre rammer. Du kan hænge striben op på din væg eller noget andet, hvor du kan hamre et søm i – det kan være din nabos pande, det vurderer du selv. Og så er det jo en perfekt gave-idé!

Eksempelvis som forsoningsgave til din nabo, efter det med sømmet tværs gennem hans frontallapper. En stribe vækker altid vanvittig stor glæde!  

 

Skabt med ♥ af DanDomain