Ofte stillede spørgsmål

Sættes plakaten i ramme?

Hvis du bestiller plakat og ramme sammen, sætter vi plakaten i rammen, så den er lige til at hænge op, når du modtager plakaten. Vi puster og pudser glasset, så helhedsoplevelsen bliver så god som muligt, og rammen giver det bedste udtryk på væggen.

Bruger I papir der er FSC certificeret?

Ja, vores papir er FSC certificeret. Hos Permild & Rosengreen gør vi alt vi kan, for at passe på miljøet.
Derfor er vores plakater produceret på FSC-certificeret papir, som sikrer ansvarligt drevne skove. Det sikrer at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt ordenlig arbejdsforhold for skovarbejderne. Læs evt. mere her.

Jeg vil fortryde/bytte mit køb, hvordan gør jeg?

Send en mail til vores kundeserivce på webshop@wulffmorgenthaler.dk med dit ordrenummer og hvad du ønsker at returnere.

Returneringen skal ske indenfor 30 dage efter dit køb.
Send den ønskede vare retur til nedenstående adresse, indeholdende dit ordrenr. 

Så snart vi modtager varen retur i hel stand, returneres pengene.

Du betaler selv for returfragt og har ansvar for at varen kommer hel frem. 
Du kan ikke returnere til en pakkeshop.

Wulffmorgenthaler.dk
Navervej 28 A
4000 Roskilde

Er der glas i jeres rammer?

Ja, der er altid rigtig glas i vores rammer. Ægte glas giver rammen og plakaten det bedste look, og fremhæver, i sammenspil med rammen, plakatens udtryk og motiv bedst muligt. Derfor er alle vores rammer monteret med ægte glas, som vil blive pudset og klargjort inden det bliver sendt hjem til dig. 

Vi har meget erfaring med håndtering af glasrammer, og sikker forsendelse af dem, så der er ingen grund til bekymring. Chancen for at glasset går i stykker under forsendelsen er minimal - og skulle skaden ske, kan du kontakte os i vores åbningstid, og så finder vi en løsning sammen med dig. Du kan derfor trygt købe rammer med ægte glas online.

 

 

Er jeres rammer lavet af træ?

Ja, vores rammer er lavet af massivt egetræ. 

Striber i egetræsramme.

Egetræ er tungt, hårdt og stærkt.

Egetræets gode styrkeegenskaber, moderate svind og gode holdbarhed er årsag til, at egetræ har fundet anvendelse til gulve, hegnspæle, bundgarnspæle, redskaber, bygningstømmer, tønder, finér, møbler og inventar.

Kernen på træet adskiller sig fra splinten ved i friskt træ at være grågul. Ved lyspåvirkning ændres kernens farve til brunlig. Årringene er tydelige i både tværsnit og længdesnit. Og så har egetræ spejl. Spejlet er marvstrålerne, som man ser som smukke fløjlsglinsende pletter eller striber.

Historisk set har eg gennem tiden været anvendt til mange forskellige formål såsom bindingsværk i huse, krumtræ til skibe og tagspån.

På grund af egetræets høje indhold af garvestoffer, har egetræ også været anvendt til garvning af huder og skind, og ved lagring og modning af vin og spiritus.

Kilde: Miljøstyrrelsen

 

 

 

Skabt med ♥ af DanDomain